2024 június 25, kedd

Karácsonyi esküvő

Karácsonykor esküvőre menni kiváltság

A karácsonyi esküvők egészen álomszerűek. És ritkák, emiatt így karácsony táján esküvőre menni különleges kiváltság.Karácsonyi esküvő

Képzeld csak el a természet adta, hófehér tájat díszletként, a fenyőből készült dekoráció illatozó, mélyzöld szépségét, a bejáratot, ahol egy hatalmas fagyöngy csokor alatt sétálsz be az ünnepségre.

Karácsonyi esküvő

Déber Gábor, az esküvőfotós szemén át mutatom be ezt a csodálatos helyszínt és a professzionális szolgáltatókat, akik Gáborral együtt mind értetek vannak, és nagy szeretettel vesznek körül benneteket, hogy a nagy napotok a világ legtökéletesebbje legyen számotokra, egy életen át.

Eszter és Kristóf nagy napja, Déber Gábor fotós szemével

Esküvői meghívó

Gábor a kedvesség és a türelem. Gábor ott van veletek a csodás napotokon, attól a perctől kezdve, hogy még kócos hajjal belebújtok a kis szatén, „Bride” feliratú köntöskétekbe, egészen addig, amíg a világon a legboldogabban és legfáradtabban ki nem bújtok az ünnepi cipellőtökből, úgy hajnali kettőkor. És Gábor még ekkor is végtelenül kedves, türelmes, és ezt a teljes napot annak szentelte, hogy te, a vőlegényed és a násznép a legszebb legyen azokon a fényképeken, amelyet egy életen át majd könnybe lábadt szemmel nézegettek. Először minden második héten, aztán majd csak a házassági évfordulókon, utána meg ha véletlenül a kezetekbe kerül egy-egy nagy lakásátalakításkor, vagy csőtöréskor. És Gábor oly szép fényképeket készít rólatok, hogy örökre a szívetekbe zárjátok. Ilyen fotós Déber Gábor.

Aranyba, zöldbe megbúvó rénszarvasok

Vidáman, meghitten duruzsol a kandalló, pompázatos aranyba, zöldbe, bíborba, bársonyba öltöznek a vanília és fahéj illatú gyertyák.

Büszkén állnak sorfalat a násznépnek a téli esküvők kötelező elemei, a fenséges rénszarvasok és bájos őzikék. Nem csupán eleganciát, de melegséget is teremtve ehhez a megható, nagycsaládi alkalomhoz.

Karácsonyi esküvő

Karácsonyi esküvő

A Normafa Rendezvényház kitűnő helyszín ehhez a csodához. Bár a város tetején magasodó Normafa ragyogó jóidőben és szakadó hóesésben is sok látogatót vonz, kellemes, intim hangulatú magaslata az alatta elterülő, hatalmas metropolisznak.Karácsonyi esküvő

Normafa Rendezvényház, a kompakt helyszín

A Normafa Rendezvényház legfőbb profilja az esküvők befogadása, amelyeknek az alaphangulatát mindig a házasulandók elképzelése szerinti dekoráció határozza meg. A belső teret a régi épület felújítása után úgy alakították ki, hogy minél flexibilisebben berendezhető legyen, és a letisztult környezet bármilyen dekorhoz alkalmazkodjon.
A rendezvényház multifunkcionális, családi születésnapra, konferenciákra, autóbemutatókra, kertipartikra és nagyívű, elegáns gálavacsorákra is alkalmas. Megkönnyíti a helyszínválasztást a természetközelisége, a gyönyörű, fenséges méretű, parkosított kert és óriási bónuszként a Gyermekvasútról közvetenül a bejáratnál szállhatunk le.
Olyan kompakt helyszín, amelyhez segítőkész, profi és végtelenül kedves személyzet társul. Garancia ez a tökéletességre.
Karácsonyi esküvő

A dekoráció mesterei

Ehhez a pazar miliőhöz varázsolta meg Burai Eszter, a Rustic Woods tulajdonos virágkötő dekoratőre, az SK Wedding Decoration Rental csapata és Molnár-Schmidt Anita, a Miss Macramé Wedding Decoration alkotó tulajdonosa a karácsonyi díszletet.
Karácsonyi esküvő
Anita különleges darabjaival már több alkalommal találkoztam. A saját kezével csomózott, csodálatos és illusztris méretű alkotásai könnyedén beilleszthetőek az elegáns, a bohó és a vintage stílusú dekorációkba is, hiszen a finom krémfehér árnyalatú fonalból készült darabjai pazar hátteret nyújtanak az eseménynek.
Erre a karácsonyi alkalomra – boldogságkapuja, ültetésrendje mellé – aprólékos munkával készült díszei is büszkén öltöztették a karácsonyfát.
Karácsonyi esküvő
Az SK Wedding Decor Rental gondosan összeválogatott kollekciója tökéletesen illett az eseményhez. Bérelhető étkészleteik, evőeszközeik, poharaik, mesés, olykor hatalmas – nézd csak meg a rénszarvas méretét – dekortárgyaik valamennyi vendéget elvarázsolnak. Segítségükkel luxust, egyediséget, bájt, vagy akár kastélyhangulatot is varázsolhatsz a nagy napodra.
Karácsonyi esküvő
Burai Eszter virágkötő-dekoratőr fenséges növénydekorációi, a természet kincseiből és örökzöldekből készített csokrai csodás kiegészítői a térnek és a hangulatnak.
Karácsonyi esküvő
Virágdekorációjában – az elegáns helyszínhez és menyasszonyi ruhákhoz – nordmann fenyőt, a szirmait szépen kihajtogatott fehér tulipánt, fehér rózsát, bruniát, eukaliptuszt és tobozokat használt.
Mesés alkotások születtek, és megtudtunk egy, az esküvő dátumot mérlegelő párok számára nagyon fontos információt is Esztertől.
A karácsonyi időszakban kedvezőbb áron is ki lehet hozni az esküvői dekorációkat. Ilyen tájt egy bála fenyő a nagykereskedésekben körülbelül háromezer-ötezer forint között mozog, amelyből akár öt, hat asztaldísz is elkészíthető. Ugyanez a mennyiségű dekoráció a nyári időszakban – mondjuk eukaliptuszból, ruscusból, pisztáciából – ennek a sokkal többszörösébe is kerülhet.
Még egy kis plusz, amely a téli esküvők mellett szól.
Karácsonyi esküvő

Öltözzék díszbe a menyasszony is

S ha már díszbe öltöztettük a helyszínt, változzék a menyasszony is álomszép hercegnővé. Lessünk be a kulisszák mögé, nézzük csak, hogyan varázsolja az arcra minden leány álmát a sminkmester.
Karácsonyi esküvő - smink
Bauer Zita sminkes számára a bőrkép az egyik legfontosabb szempont, hogy minél természetesebb és üdébb hatást érjen el, hiszen azt szereti látni végeredményként, hogy a vendége ragyog.
Eszti két ruhát viselt a nagy napon, így olyan sminket kellett készíteni, hogy megfelelő legyen, passzoljon a gyönyörű fehérhez és a vörös menyecskeruhához is.
Karácsonyi esküvő smink

A smink

Ahogy Zita mesélte, Eszti ajkaira koncentrált, vörös színt kapott, a szemein pedig a téli esküvő fagyos varázsát jelenítette meg, ám az egyszerű eleganciánál maradva az egyik kedvenc, több színű, csillogós pingmentes szeméhéjpúderét használta.
Zita óriási erőssége, hogy megtalálja vendégei legszebb vonásait, így könnyűszerrel azokat emeli ki, a hozzájuk legjobban illő színekkel. Fontosnak tartja, hogy a hölgyek a sminkjei által még nőiesebbek legyenek és magabiztosnak érezhessék magukat.
Zitát idézve: „A legnagyobb dicséret, amit kaphatok az, amikor a vendégem párja is kedveli az alkotást, hiszen ez az indikátora, hogy sikerült kihangsúlyozni azokat a vonásokat, amelyeket ő is szeret.”
Karácsonyi esküvő smink
A fotózás másik modellje, Orsi láttán Zita tudta, hogy mindenképpen a gyönyörű szemeit szeretné kiemelni. Hideg árnyalatokat használt, amelyek passzolnak Orsi bőrtónusához, így oly igéző szemeket varázsolt számára, amelyek a fotókon is visszatükröződnek.
Zita Instagram oldalán egyébként nem csak a mesés sminkjeit csodálhatjuk meg, de remek „Keddi tippjei” is vannak. Egyet kifejezetten imádok, így meg is osztom veletek:
„Az egyik legsúlyosabb faktor, ami megnyújtja egy smink elkészítésének idejét, amikor le kell mosni az előzőt.”
Szóval megszívelendő, amelyért minden sminkes hálás lesz neked: Ne sminkelj sminkelés előtt!
Karácsonyi esküvő smink
Karácsonyi esküvő

A frizura

A menyasszonyok, sőt a vőlegény ünnepi frizuráját is Staudt Hanna fodrász-sminkes-stylist alkotta meg erre a különleges napra. Mutatom is Hannát, majd a lányok hajkölteményeit, aztán közvetlenül utána Kristófot, a vőlegényt, aki Zita első férfi sminkmodellje is volt egyben.
Karácsonyi esküvő - menyasszonyi frizura
Hanna alkotása tökéletesen példázza, hogy Orsi váll fölötti hajhosszából is letisztult, elegáns frizura születhet. Az egyik oldalon való feltűzes még inkább kiemeli a menyasszony finom vonásait és a viselt ékszereket.
Menyasszonyi frizura
Hanna Eszti haját lágy, mégis tartós hullámokkal és volumenemeléssel tette ünnepivé. Miután lekerült a fátyol, egy félig feltűzött frizurává alakította át, hogy Eszti kényelmesen élvezhesse a nap további részét, és bírja a táncolást hajnalig. A számára elkészített “halfupdo” a menyasszonyok által leggyakrabban kért hajviselet.
Menyasszonyi frizura

A nagy nap a vőlegénynek is jár!

Karácsonyi esküvő - vőlegény öltöny, smink és haj

Kristóf a Lavard Hungary – nem csak az esküvő, de a karácsony hangulatához is illeszkedő – kifinomult összeállítását viselte. A kiváló minőségű olasz szövet, a finom és elegáns színösszeállítás a fenntarthatóság jegyében az esküvő után is még hosszú időn át viselhető különleges alkalmakra.

Vőlegény öltöny

Az élet habos oldala

És ilyenkor, közvetlenül a vőlegény fenntartható öltönye után szoktam írni a bűnbeesésről, amely az egyetlen akadálya lehet a vőlegényöltöny tartósságának. A desszertasztal! Van aki tud ellenállni? Inkább élvezzük ki minden falatkáját, majd vegyünk az esküvő után az ifjú férjnek egy számmal nagyobb, új öltönyt.

Karácsonyi esküvő - desszertasztal

A bűnbeesés

Nekem nem szoktak nemet mondani

Pintér Andrea szertartásvezető

Ott állnak előttem, gyönyörű díszben, ünnepibe öltöztetett szívvel és lélekkel. Szorosan kapaszkodnak egymásba kezeik, felkészültek ők az örökig tartó, hűséges boldogságra, szívüket egymásnak adva, életre szólóan.

Pintér Andrea szertartásvezető

Az első hitvesi csók

Pintér Andrea szertartásvezető

Éljen az ifjú pár!

Pintér Andrea szertartásvezető

Karácsonyi esküvő Normafa rendezvényház Pintér Andrea szertartásvezető

Hálásan köszönöm Mokri Orsinak, hogy modellként vállalta, Eszti mellett ő is bemutat menyasszonyi ruhákat, segítve ezzel a tanácstalan menyasszonyokat.

Köszönöm Molnár Eszternek és Abai Kristófnak, a szerelmes párnak, hogy szépségükkel és kedvességükkel általuk mutathattuk be, milyen is egy karácsonyi esküvő.

Karácsonyi esküvő Pintér Andrea szertartásvezető

És óriási taps Csikós Hajninak, a Shine Rendezvényszervezés esküvőszervezőjének, aki összefogta szolgáltató csapatunkat és koordinálta ezt a csodálatos napot! 

A szolgáltatók:

Helyszín: Normafa Rendezvényház 

Fotó: Déber Gábor, az esküvőfotós

Video: Red Wedding Film – Molnár Péter

Menyasszonyi ruha: Bablena Esküvői Ruhaszalon

Vőlegény öltöny: Lavard Hungary

Ékszerek: Mariana Live in Color

Makramé dekoráció: Miss Macramé Decoration

Virágdekoráció: Rustic Woods Decor

Bérelhető étkészletek, evőeszközök, dekorációk: SK Wedding Decor Rental

Torta és desszertek: Falatnyi Desszertműhely

Smink: Bauer Zita sminkes

Frizura: Staudt Hanna 

Grafikai munkák: Varró Réka grafikus

Esküvői szertartásvezetés: Whisper Cafe Wedding – Pintér Andrea szertartásvezető

Szerző: Pintér Andrea

 

 

 

 

 

Még több friss

Kata és Gergő

Eprespark – Kata és Gergő nagy napja

Forgatókönyv, az esküvős szakemberek bibliája Egy esküvő napja mindig precíz, pontos forgatókönyv alapján valósul meg. …

Ez a weboldal sütiket (cookies) használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.     >> Adatkezelési tájékoztató <<
Rendben
error: Védett tartalom!